Garuda Indonesia voor 5e jaar op rij ’s werelds beste cabinepersoneel

Garuda Indonesia is door Skytrax, een onafhankelijk luchtvaart advies- en onderzoeksbureau, uitgeroepen als luchtvaartmaatschappij met ’s werelds beste cabinepersoneel. Het is voor het vijfde jaar op rij dat de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië de titel in de wacht sleept.
De prijs werd vorige week dinsdag (17/7/2018) uitgereikt in Londen. Rick Wouters, Sales & Marketing Manager voor Europa: “Om een award als deze voor het 5e jaar op rij te mogen ontvangen is voor ons wederom een bevestiging dat ons servicelevel wereldwijd wordt erkend. En vijf jaar op een rij is een unicum, waar wij in Amsterdam ook zeer trots op zijn.”

De prijs voor het beste cabinepersoneel van 2018 is gebaseerd op de uitkomsten van een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Skytrax onder miljoenen reizigers wereldwijd. Meer dan 18 miljoen reizigers hebben meer dan 245 internationale luchtvaartmaatschappijen beoordeeld op 41 verschillende aspecten van de klantervaring op het gebied van producten en diensten.

Naast het winnen van de prijs van “World’s Best Cabin Crew” is Garuda Indonesia opnieuw opgenomen in de lijst van “World’s Top 10 Airlines”.
– Bron: Indonesienu.nl

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

1 ga

1 ga,

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s