Spoorwegen op Sulawesi (21 aug. 2018)

De Trans-Sulawesi-spoorlijn is een spoorwegnetwerk dat wordt aangelegd om belangrijke gebieden op het eiland Sulawesi te verbinden. De bouw van het spoorwegnet is begonnen in 2015 met fase I, namelijk de spoorlijn van Makassar naar Parepare. Het spoorwegproject Trans-Sulawesi zal een lengte hebben van 2.000 kilometer: van Makassar in het zuiden tot Manado in het noorden.
De aanleg van het spoorwegnetwetwerk zal in verschillende fases gebeuren. Fase 1 is de aanleg van de spoorlijn van Makasar naar Parepare, 146 km. lang. Dit traject telt 22 stations, waaronder 7 grote stations, en 15 stations met een kleine stationstatus. Elk station wordt uitgerust met CCTV en teleconferentievoorzieningen.
Het traject Manado-Gorontalo is plm 400 km lang. Tussen 2017 en 2019 zal begonnen worden met de aanleg van deze fase.

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

1 sul,.,1 sul..

1 sul

12ww

12qq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s