Telkomsel (Simpati) lanceert een simkaart speciaal voor toeristen (26 sept. 2018)

Dit bericht is overgenomen van IndonesieNU.
De Indonesische telecomaanbieder Telkomsel (Simpati) lanceert een simkaart speciaal voor toeristen. De kaart heet ‘simPATI Tourist Wonderful Indonesia’. 

De simkaart sluit volgens het telecombedrijf perfect aan op de behoeften van toeristen tijdens hun verblijf in Indonesië. De pas waar de simkaart aan vastzit, is verkrijgbaar in 11 exclusieve ontwerpen van populaire toeristische bezienswaardigheden in de archipel.

Een simkaart kost 100.000 rupiah. Daar krijgen toeristen 10 GB internet en 300 minuten beltegoed voor. Ook kunnen er met de kaart 300 SMS-berichten worden verstuurd. De simkaart is 14 dagen geldig. Tegoed opwaarderen is mogelijk via de app MyTelkomsel.
Daarnaast wil Telkomsel het 4G netwerk verbeteren voor 10 toeristische bestemmingen in Indonesië: Toba-meer (Noord-Sumatra), Morotai (Molukken), Wakatobi (Zuidoost-Sulawesi), Labuan Bajo (Oost-Nusa Tenggara), Mandalika (West-Nusa Tenggara), Bromo (Oost-Java), Borobudur (Midden-Java), Duizend Eilanden, Tanjung Lesung (Banten), en Tanjung Kelayang (Belitung).


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s