Jaarlijkse vergadering IMF-Wereldbank op Bali 8-14 okt. 2018

Van 8 – 14 oktober 2018 vindt op Bali plaats de jaarlijkse vergadering van de IMF en de Wereldbank.
De voorbereiding voor de IMF-Wereldbank jaarvergadering heeft 96 procent bereikt, volgens voorzitter Susiwijono Moegiarso de organiserende commissie voor de IMF-Wereldbank Meeting 2018.
“De resterende 4 procent is gerelateerd aan de ombouw van hotelkamers naar kantoren. Dit is ook voltooid, maar we durven niet te zeggen dat we 100% klaar zijn, omdat we alle apparatuur moeten controleren, “zei hij in Jakarta op maandag zoals gerapporteerd door tribunnews.com.
Susiwijono zei, dat er 597 hotelkamers waren die worden omgezet in kantoren. Hij legde verder uit, dat 148 kantoren worden ingehuurd door vertegenwoordigers van de regering.
De andere kamers zouden worden gebruikt voor andere delegaties, zoals die van het IMF, de Wereldbank, particuliere bedrijven, niet-gouvernementele organisaties, maatschappelijke organisaties en andere internationale instellingen.

Bijna 6000  man politie wordt ingezet voor de beveiliging. In totaal wonen 189 lidstaten van de Wereldbank en het IMF de vergaderingen bij, met een geschat aantal deelnemers van tussen de 15.000 en 20.000, bestaande uit hooggeplaatste staatsbeambten, zakenmensen, academici en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.
Afgezien van het waarborgen van de veiligheid voor VIP-gasten, heeft de Bali Police ook een sub-task force opgericht om de veiligheid in bepaalde gebieden voorafgaand aan de vergaderingen te verbeteren.
Meer dan 600 closed-circuit televisie (CCTV) -systemen die zijn verbonden met het commandocentrum van het hoofdkantoor in Bali, zijn ook over het hele eiland geïnstalleerd.
– Bron: Jakarta Post


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s