Verkeersovertredingen in Jakarta sterk gedaald door E-proef (7 okt. 2018)

Jakarta en Verkeerspolitie van Jakarta zijn op 1 oktober gestart met een proef voor een elektronisch ticketingssysteem, genaamd Electronic Traffic Law Enforcement (E-TLE).
Jakarta zag een daling van 40 procent van het aantal verkeersovertredingen op de vijfde dag van de elektronische proef (E-TLE), volgens de politie.
“Het aantal overtredingen daalde van 93 tot 53,” aldus Jakarta Police traffic unit chief Sr. Comr. Yusuf, geciteerd door Kompas.com op zaterdag.

De verkeersdirectie van Polda Metro Jaya’s Enforcement (Dirlantas) zal in oktober 2018 vier Closed Circuit Television (CCTV) installeren om elektronische systemen voor verkeershandhaving (e-TLE) te testen.
Metropolitie Dirlantas Kombes Pol Yusuf zei, dat de registratie van overtredingen door middel van CCTV de basis van het ticket zou zijn.
Beelden van de CCTV worden verzonden naar het Metro Jaya Police Traffic Management Center (TMC) voor analyse. Als is bewezen, dat een weggebruiker een overtreding heeft begaan, wordt het ticket naar het huis van de overtreder gestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s