Citilink 4-star budget Airline (10 okt. 2018)

Citilink heeft dit jaar een 4-star Budget Airline erkenning gekregen van SkyTrax.
Edward Plaisted, CEO van Skytrax: “Het is een grote prestatie voor Citilink om deze 4-sterren Low Cost-Airline te behalen, en we feliciteren hen hiermee. Lowcostmaatschappijen bedienen zeer specifieke klantenmarkten; zij willen klanten vervoeren zonder de franjes van een full-service luchtvaartmaatschappij.  Wij zijn er stellig van overtuigd, dat kwaliteit evengoed van toepassing is op beide soorten luchtvaartmaatschappijen. Citilink is een uitstekend voorbeeld van kwaliteit en waardecombinatie om een geweldig pakket te creëren. ”
President-directeur van Citilink Indonesia, Juliandra Nurtjahjo, zei: “Dit toont aan, dat Citilink Indonesia een budgetmaatschappij is met de beste servicekwaliteit in zijn klasse. Deze certificering is een wereldwijde erkenning en werd het basiskapitaal bij het uitbreiden van zijn activiteiten naar de regio, “zei Juliandra kort na het ontvangen van de vier sterren Skytrax-rating in de 2018 Singapore Airshow, Singapore.
– Bron: Skytrax

Over Citilink
Citilink is een goedkope dochteronderneming van de Indonesische nationale luchtvaartmaatschappij, Garuda Indonesia. In 2017 heeft Citilink Indonesia vijf nieuwe binnenlandse routes toegevoegd, namelijk Jayapura, Kendari, Gorontalo, Ambon en Silangit en een internationale route naar Dili, Timor Leste. De passagiersgroei van Citilink Indonesia liet een significante verbetering zien in de afgelopen vijf jaar. In 2012 registreerde Citilink Indonesia tot 2,8 miljoen passagiers, en steeg vervolgens tot 5,3 miljoen in 2013. Ook in 2014 steeg het passagiersaantal snel tot 8,2 miljoen en bereikte het in 2015 9,5 miljoen passagiers, in 2016 kwam het neer op 11,8 miljoen passagiers, en in 2017 Citilink Indonesia heeft 12,6 miljoen passagiers vervoerd.


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s