De onderhoudstak van Air France-KLM naar Indonesie (15 okt. 2018)

Dit bericht is overgenomen van: www.upinthesky.nl/

De onderhoudstak van Air France-KLM, Air France Industries KLM Engineering & Maintenance (AFI KLM E&M), heeft met het Indonesische PT Garuda Maintenance Facility Aero Asia Tbk (GMF) een strategisch partnerschap ondertekend, zo melden beide partijen.
De samenwerking is een manier om sterker in de competitieve wereld van MRO-bedrijven (bedrijven die voor onderhoud, reparaties en bevoorrading van de luchtvaart zorgen) te staan, maar ook om de aanwezigheid van AFI KLM E&M in de Aziatische regio te vergroten. Het moederbedrijf van GMF is de luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia.
‘Voor GMF is de samenwerking een grote stap om te groeien’, aldus Iwan Joeniarto, ceo van GMF. Anne Brachet, de vicepresident van AFI KLM E&M, zegt over de collaboratie; ‘We zijn er van overtuigd dat we met deze samenwerking een goede strategische stap zetten, zodat we met onze gezamenlijke expertise en sterktes onze huidige en toekomstige klanten goed van dienst kunnen zijn.’


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s