Ubud Writers and Readers Festival (24-28 okt. 2018)

Foto hierboven: Ideeën delen: minister van Maritieme Zaken en Visserij Susi Pudjiastuti sprak donderdag in het Neka Museum als onderdeel van het Ubud Writers and Readers Festival in 2018. (The Jakarta Post / Anggara Mahendra

Van 24–28 oktober vindt in Ubud plaats het Ubud Writers and Readers Festival. Dit jaar voor de 15e keer.
Een boekintroducties, discussies en workshops waren het hoogtepunt van het Ubud Writers and Readers Festival 2018 (UWRF) op donderdag, de avond afsluitend met een culturele avond met poëzievoordracht en muziekuitvoeringen.
Het festival, nu in zijn 15e jaar, organiseerde de lancering van verschillende boeken, waaronder het fotoboek Pauze: Urban Decay, dat alledaagse ruimten, die vaak onopgemerkt blijven, onderzoekt, en de grafische roman Gugug !, die lezers uitnodigt om te realiseren dat mensen niet ver van andere dieren verwijderd zijn.
De Engelse vertaling van de roman Nayla van Indonesische auteur-filmmaker Djenar Maesa Ayu, oorspronkelijk gepubliceerd in 2005, werd donderdag officieel gelanceerd op het festival. Het boek vertelt het verhaal van een jong meisje dat fysiek en mentaal mishandeld wordt door haar moeder en haar reis naar liefde en vrijheid.
– Voor het volledige artikel, zie Jakarta Post


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s