Excuus voor beschuldigen Jokowi als communist (29 okt. 2018)

Foto hierboven: De afdelingsvoorzitter van de Indonesische Kamer van Koophandel en Industrie (Kadin) Oost-Java, La Nyalla Mattalitti, (centrum, met batikhemd) wordt geëscorteerd uit het Corruptiehof van Jakarta nadat hij dinsdag tijdens een hoorzitting niet schuldig is verklaard. (Antara / Rosa Panggabean)

Voorzitter van de Oost-Javaanse tak van de jongerenorganisatie Pemuda Pancasila (PP), La Nyalla Mattalitti, 59, heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan president Joko “Jokowi” Widodo voor het verspreiden van geruchten, dat laatstgenoemde lid was van de inmiddels niet meer bestaande Indonesische Communistische Partij (PKI).

“Ik bied mijn excuses aan, omdat ik ook heb deelgenomen aan het verspreiden van negatieve informatie tijdens de presidentsverkiezingen van 2014, inclusief de kwestie dat Jokowi een aanhanger was van de PKI, vertelde La Nyalla aan zijn verslaggevers na zijn 30 minuten durende ontmoeting met de president in Surabaya , Oost-Java, op zondag.
– Voor het hele bericht, zie Jakarta Post


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s