‘Every Little Action Counts’: Jokowi roept op tot ‘geestelijke revolutie’ voor bescherming oceanen (30 okt. 2018)

2018 Our Ocean Conference in Bali: President Joko “Jokowi” Widodo zei: “elke kleine actie telt” als het gaat om de bescherming van de oceanen in de wereld, en drong er bij de deelnemers aan op de 2018 Our Ocean Conference in Bali om het forum te gebruiken als een motor om de mondiale mentaliteit te transformeren en het behoud van de oceaan te omarmen .
“We moeten toezeggingen kunnen doen en concrete stappen kunnen zetten … die door de mensen voelbaar zijn en een reële impact hebben op het behoud van de oceaan.” Elke kleine actie telt, “zei Jokowi in zijn openingstoespraak op maandag.

Indonesië organiseert deze week de vijfde Our Ocean Conference, met vertegenwoordigers van de overheid en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld en de particuliere sector om te praten over oceaangerelateerde kwesties, zoals klimaatverandering en zeeverontreiniging.
Minister van Buitenlandse Zaken Retno Marsudi, die mede-gastheer is van het evenement met Susi Pudjiastuti, minister van Maritieme Zaken en Visserij, zei dat de conferentie strategisch is voor haar deelnemers met meerdere belanghebbenden, waardoor belangrijke spelers uit verschillende segmenten van de samenleving kunnen bijdragen aan het oplossen van veel voorkomende problemen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Globe


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie