Lokale culinaire meesters: benefietevenement voor Palu (30 okt. 2018)

Een liefdadigheidsevenement met de titel “Cooking Concert & Charity Food Bazaar voor Palu” voor slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Palu, Centraal Sulawesi, vond op maandag plaats in het Hause Rooftop-restaurant in Zuid-Jakarta, waarbij lokale culinaire meesters betrokken zijn, zoals de Indonesische culinaire expert William Wongso, Aku Cinta Makanan Indonesië (I Love Indonesian Food) oprichter Santhi Serad, Kopi Pak Wawan Roastery oprichter Ronald Prasanto en F & B consultant Budi Lee.

Tijdens het evenement presenteerden de culinaire meesters hun kookkunsten van ’s morgens tot 19.00 uur aan de bezoekers. Tickets waren geprijsd op Rp 250.000 (US $ 16,43), waarbij 10 procent van de opbrengst ging naar pogingen om Palu te helpen herbouwen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s