Nederlandse chef-koks trainen studenten beroepsonderwijs in Malang (6 nov. 2018)

Foto hierboven: Chef-kok Maartje Hogenes van het MBO College Centrum in Nederland geeft les aan studenten van de middelbare school SMK 2 in Malang, Oost-Java. Ze maakt beroepsopleidingen door de hele provincie om studenten te trainen in het bereiden van Europese gerechten voor vijfsterrenhotels. (The Jakarta Post / Aman Rochman).

Het klaslokaal was een keukenstudio op de ambachtsschool SMK 2 in Malang, Oost-Java, waar de in Nederland gevestigde chef-koks Maartje Hogenes en Pipiet Fardiman gastdocenten waren. Op 28 oktober deelden de koks inzichten hoe de Europese keuken volgens goede normen kan worden bereid met een vijfsterrenpresentatie.
Maartje en Pipiet zijn leraren van het MBO College Centrum ROC in Amsterdam, Nederland. Ze zijn op een wereld culinaire tournee om traditionele Indonesische gerechten te promoten, en hebben een week lang les gegeven op vakscholen in Malang en Sidoarjo, Oost-Java.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post

1 dd


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s