Eerste indonesische elektrische scooter (10 nov. 2018)

Foto hierboven: President Joko ‘Jokowi’ Widodo neemt de Gesits, de eerste lokaal gemaakte elektrische scooter in Indonesië, voor een rit. (Foto met dank aan GTI).
.
De eerste Indonesische elektrische scooter is het nieuwste lokale product geworden om te profiteren van de merkkracht van president Joko “Jokowi” Widodo.
De scooter, bekend als Gesits – een samentrekking van Garansindo Electric Scooter (GES) en het Surabaya Institute of Technology (ITS) – domineerde de nationale krantenkoppen en bereikte de sociale media, nadat de president, die duidelijk onder de indruk was, een rondje reed.
“Dit is een goed product … Als deze scooter in productie gaat, zal ik de eerste zijn om te kopen; honderd van hen, serieus”, zei Jokowi, zoals geciteerd in een verklaring van het kabinet-secretariaat.

De president staat al lang bekend om het stimuleren van lokale bedrijven. Verschillende lokaal gemaakte schoen- en jasmerken de verkoopcijfers zien stijgen, nadat de president in het openbaar het produkt had geprezen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Globe

—————————————————————————
Andere sites van de auteur:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s