Indonesië begint met beoordeling van Lion Air-operaties na fatale crash (11 nov. 2018)

Foto hierboven: Een functionaris van het Indonesische transportbeveiligingsbureau onderzoekt een turbinemotor van het neergestorte Lion Air-vliegtuig [Beawiharta / Reuters]

De Indonesische autoriteiten voeren een diepgaande evaluatie uit van Lion Air, nadat een van de vliegtuigen van de luchtvaartmaatschappij vlak na het opstijgen vanuit Jakarta in de zee was neergestort en alle 189 mensen aan boord omkwamen.

De “speciale audit” heeft betrekking op de standaardwerkprocedures van de luchtvaartmaatschappij, kwalificaties van cockpitpersoneel en coördinatie met belanghebbenden uit de sector, zei de minister van Transport, Budi Karya Sumadi, in een verklaring op de website van het ministerie.
– Voor het volledige bericht, zie Al Jazeera


Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie