Indonesië maakt kleine stapjes in programma voor elektrische voertuigen (8 dec. 2018)

Foto hierboven: Het Agentschap voor de Beoordeling en Toepassing van Technologie (BPPT) lanceerde woensdag in Jakarta activiteiten voor twee laadstations voor elektrische voertuigen (EVCS). (tribunnews.com/ Ria Anatasia).
.
Het Agentschap voor de Beoordeling en Toepassing van Technologie (BPPT) startte twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen (EVCS) bij de kantoren in Centraal Jakarta en op zijn energiebesparende technologiecentrum (B2TKE) in Zuid-Tangerang, Banten, op woensdag.

BPPT-informatietechnologie voor energie- en materiaalafdelingshoofd Eniya Listiani Dewi zei, dat de start van de activiteiten bij de twee laadstations deel uitmaakt van de inspanningen om het nationale programma voor elektrische voertuigen te versnellen.

“De BPPT heeft twee laadstationsystemen opgezet: een 50 kW snel laadstation bij de BPPT Jakarta en een 20 kW slim laadstation aan de B2TKE in Zuid-Tangerang,” zei Eniya, zoals gemeld door tribunnews.com.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.
———————————————

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s