Bouw nieuwe krachtcentrale op Jawa begint (20 dec. 2018)

Foto hierboven: Coördinerende minister van Economische Zaken Darmin Nation (vierde rechts), Pertamina president directeur Nicke Widyawati (derde recht) drukt samen met andere belanghebbenden een knop om de bouw van de Jawa-1, een gasgestookte elektriciteitscentrale met gecombineerde cyclus, in Cimalaya te starten, Karawang-regentschap, West-Java. (kompas.com/Farida Farhan)
.
De bouw van Jawa-1, een gasgestookte elektriciteitscentrale met gecombineerde cyclus, het grootste project in zijn soort in Zuidoost-Azië, begon op woensdag.

“Het project maakt deel uit van de samenwerking van twee staatsbedrijven, namelijk elektriciteitsbedrijf PLN en energiebedrijf Pertamina om schone en betaalbare energie te produceren om de economische ontwikkeling van het land te ondersteunen,” zei Perkamina-directeur-directeur Nicke Widyawati in haar toespraak tijdens het project. lancering.
De energiecentrale, met een totale investering van US $ 1,8 miljard, genereert 1.760 megawatt (MW) en wordt gebouwd door twee verschillende consortia – PT Jawa Satu Power (JSP) en PT Jawa Satu Regas (JSR) – in Karawang, West Java.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.
——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s