Jokowi: vreedzaam samenleven in een diverse wereld (31 dec. 2018)

Foto hierboven: Diversiteit vieren: met traditionele kleding uit Noord-Sumatra, president Joko “Jokowi”, houdt Widodo een toespraak tijdens de Nationale Kerstviering van 2018 in Medan op zaterdagavond. (JP / Apriadi Gunawan).
.
President Joko “Jokowi” Widodo heeft gezegd, dat de diversiteit van Indonesië, met verschillende etnische groepen, religies, culturen, gebruiken en tradities en lokale talen, geen bron van onenigheid mag worden, maar een bron van de kracht van het land.

“Inderdaad, we zien hier een diversiteit, waarin er veel verschillen zijn in de samenleving. Dit is echter niet de oorzaak van onenigheid, maar de bron van onze kracht als een natie, “zei hij in een toespraak tijdens de nationale kerstviering in Medan op zaterdagavond.

Jokowi zei dat tijdens de kerstviering alle elementen van de samenleving zich moeten verheugen over de geschenken die God aan het Indonesische volk heeft gegeven. Hij zei dat God de Almachtige een hoog gevoel van broederschap en liefdevolle genegenheid als de sterkste troeven van de natie had gegeven.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s