Malang corruptie-verdachten per trein naar Surabaya gestuurd (9 jan. 2019)

Foto hierboven: Twaalf leden van de Wetgevende Raad van Malang die beschuldigd zijn van betrokkenheid bij een omkopingszaak, worden naar Surabaya, Oost-Java gestuurd, waar ze worden berecht voor corruptie. (Met dank aan / KPK).
.
De Corruption Eradication Commission (KPK) deelde op dinsdag een foto van 12 ex-leden van de Malang Wetgevende Raad, die geboeid in een trein op weg naar Surabaya waren,  waar ze terecht zullen staan voor corruptie.

“De verdachten zijn gisteravond met de trein naar Surabaya gestuurd en worden momenteel vastgehouden in de penitentiaire inrichting Medaeng en de gevangenis in Surabaya,” zei KPK-woordvoerder Febri Diansyah dinsdag.

De 12 verdachten zijn Diana Yanti, Sugiarto, Afdhal Fauza, Hadi Susanto, RIbut Harianto, Indra Tjahyono, Imam Ghozali, Mohammad Fadli, Bambang Triyoso, Asia Iriani en Een Ambarsari.

Ze maken deel uit van 41 van de 45 Malang-gemeenteraadsleden, die verdacht worden van betrokkenheid bij een omkopingszaak in verband met de beraadslaging over de begroting 2015 van de stad.
– Voor het volledige artikel, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s