Surabaya krijgt Kompas smart city award (12 jan. 2019)

Foto hierboven: de burgemeester van Surabaya Tri Rismaharini (midden) ontvangt bloemen na de verkiezing. De verkiezing vond plaats op het zevende UCLG-ASPAC-congres in Surabaya, Oost-Java, op vrijdag. (Met dank aan de Surabaya-administratie / -).
.
Surabaya, de provinciale hoofdstad van Oost-Java, is als eerste genoteerd op de Smart City Index van 2018 door het Kompas Research and Development Center, waardoor de lijst van de aan de stad verleende onderscheidingen en de burgemeester Tri “Risma” Rismaharini is gegroeid.

“Ik ben nog steeds in de war over waar ik [de prijs] moet plaatsen. Ik heb mijn schilderijen verplaatst, maar er is nog steeds geen ruimte, “zei Risma, die voor het eerst werd verkozen in 2010, na het ontvangen van de prijs in Jakarta op woensdag.

In de slimme stadindex van 2018 behaalde Surabaya de eerste positie in de categorie grootstedelijke stad, scoorde 67.03, gevolgd door Midden-Java hoofdstad Semarang met een score van 63.69 en Zuid-Tangerang, Banten, met een score van 61.68, heeft kompas.com gerapporteerd.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s