Prabowo ziet zich als panacee voor de kwalen van het land (16 jan. 2019)

Foto hierboven:  Prabowo Subianto (links), en zijn running mate Sandiaga Uno. (The Jakarta Post/Iqbal Yuwansyah).
.
Gerindra Party voorzitter en kandidaat voor de presidents-verkiezingen in 2019 Prabowo Subianto noemt een veelvoud van kwalen die Indonesië teistert in zijn campagne speech op maandagavond, daarbij verwijzend naar problemen, variërend van een overbelaste nationale gezondheidszorg tot een worstelende economie.

Hij schilderde Indonesie af als een land, waar boeren en leraren zichzelf ophangen als gevolg van financiële druk, waar ziekenhuizen zieken wegsturen omdat het Agentschap voor gezondheidszorg en sociale zekerheid (BPJS Kesehatan) niet heeft betaald en staatsbedrijven het niet doen.

“Het is gemakkelijk om te zeggen dat Indonesië duizend jaar zal duren,” zei hij. “Maar kan een land dat geen ziekenhuizen kan betalen, dat voedsel voor zijn mensen niet kan garanderen, dat geen sterk leger heeft, het duizend jaar volhouden?”
– Voor het volledige artikel, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s