‘Ongedisciplineerde’ Bekasi-ambtenaren dragen vesten als sociale straf (18 jan. 2019)

Foto hierboven: Ongeveer 200 bekasi-ambtenaren in West-Java dragen neon-groene en oranje vesten tijdens het ochtendlijk gesprek op 14 januari als een vorm van straf voor het plegen van verschillende schendingen. (Warta Kota / Fitriyandi Al Fajri)
.
“Ik leverde 200 vesten, maar we hadden meer nodig omdat tot 500 [ambtenaren] moesten worden gestraft”, zei Bekasi-burgemeester Rahmat Effendi op maandag, zoals geciteerd door tribunnews.com.

De ambtenaren, die groene vesten droegen met de woorden “Ik heb geen discipline” op de rug werden berispt voor disciplinaire overtredingen, terwijl zij die grove schendingen hadden begaan oranje vesten droegen met de uitdrukking “Belangrijke disciplinaire overtreding”.

Onder hen bevonden zich laaggeschoolde werknemers, alsook hoofd van een agentschap en plaatsvervangende hoofden, waaronder Bekasi Health Agency hoofd Tanty Rohilawati, Bekasi Small and Medium Enterprises Agency hoofd Karto, Information and Communications Agency hoofd Encu Hermana, en Financial and Asset Management Body head Sopandi Budiman .

Sommige agenten van het agentschap die die ochtend vesten droegen, vertegenwoordigden echter hun ondergeschikten die er niet in waren geslaagd de hoofdelijke oproep bij te wonen, zei Rahmat.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–