Zes festivals in East Nusa Tenggara (20 jan. 2019)

Foto hierboven: Sumba-eiland is beroemd om zijn paarden. (JP / Tarko Sudiarno).
.
East Nusa Tenggara is in de afgelopen jaren populair geworden onder reizigers en gaat 2019 binnen met een vastberadenheid om toerisme te veroveren. Kompas.com meldde, dat de gouverneur van de provincie, Viktor Bungtilu Laiskodat, samen met vice-gouverneur Josef Adrianus Nai Soi, het toerisme en daarmee het welzijn van de mensen verder zal ontwikkelen.

De plaatsvervangend gouverneur verklaarde, dat de ontwikkeling van het toerisme in Oost-Nusa Tenggara zal worden gesynchroniseerd met de groei van andere sectoren, namelijk handel en landbouw. Daarom zal alle voedsel afkomstig zijn van de provincie zelf.

Hij vervolgde, dat de gouverneur de bewoners heeft geadviseerd hun huizen om te vormen tot gastgezinnen, zodat bewoners geld kunnen verdienen. Slaapkamers en toiletten moeten ook voldoen aan een goede standaard om reizigers van over de hele wereld tegemoet te komen.
– Voor het volledige bericht (en de lijst van festivals), zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–