Laadpalen voor elektrische voertuigen nog steeds zeldzaam (22 jan. 2019)

Foto hierboven: Minister van Energie en Minerale Zaken Ignasius Jonan bij een nieuw gelanceerd laadstation in Jakarta op 10 december. (JP / das).
.
Experts uit de industrie hebben er bij de regering op aangedrongen, om te zorgen voor een adequate infrastructuur voor elektrische voertuigen (EV), inclusief oplaadpunten voor batterijen, voordat een geplande regelgeving wordt geïmplementeerd, die de prikkels voor productie zal versnellen.
Hoewel de regering gezworen heeft om fiscale prikkels te geven voor EV’s, zou het ook cruciale infrastructuur moeten voorbereiden om hen te ondersteunen, zei Jongkie Sugiarto, cochairman van de Vereniging van Indonesische Automotive Manufacturers (Gaikindo).

“Naast [fiscale] prikkels, moeten ook laadpalen onmiddellijk worden toegewezen,” vertelde hij vrijdag aan The Jakarta Post.

De regering heeft beloofd om een presidentieel voorschrift (Perpres) uit te vaardigen om de gebruiks-EV’s te stimuleren door het tarief van de belasting op luxe goederen (PPnBM) te verlagen en vrij te stellen van invoerrechten.
– Voor het volledige artikel, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s