Jakarta: rp 474 miljard om trottoirs op te knappen (24 jan. 2019)

Foto hierboven: Werknemers verven de stoep in de buurt van het Nationaal Monument in Central Jakarta op 30 juli 2017. (JP / Wendra Ajistyatama).
.
De Nationale voetgangersdag vond plaats op 22 januari. In reactie op het evenement zei de gouverneur van Jakarta, Anies Baswedan, dat het stadsbestuur miljarden rupiah had toegewezen om trottoirs in de hoofdstad te bouwen en nieuw leven in te blazen.

“De beweging om meer trottoirs te bouwen in Jakarta wint steeds meer,” zei Anies dinsdag, geciteerd door kompas.com.

Trottoirs langs Jl. MH Thamrin en Jl. Sudirman in Centraal Jakarta, evenals op andere protocol-wegen in de stad, zijn een voorbeeld van hoe ideale trottoirs eruit zouden moeten zien. De revitalisering van voetgangersinfrastructuur was bedoeld om mensen aan te moedigen om de trottoirs te gebruiken.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–