Meer internationale vluchten naar Indonesie (25 jan. 2019)

Foto hierboven: Shutterstock/File.
.
Vietnam’s Vietjet Air opent in mei twee directe vluchten van Ho Chi Minh City naar Bali en Jakarta, terwijl Vietnam Airlines zijn vluchten naar Indonesië uitbreidt vanuit Hanoi, Danang en Ho Chi Minh City. Directe vluchten tussen Cambodja en Indonesië worden ook voorbereid.

Toenemende rechtstreekse internationale vluchten naar de belangrijkste toeristische bestemmingen in Indonesië zullen de groei van de buitenlandse toeristenaantallen, die vorig jaar nog slechts 16 miljoen bedroeg, aanzienlijk bevorderen. Hoewel het meer was dan de 14.04 miljoen buitenlandse toeristen die het land in 2017 bezochten, bleef het nog steeds achter bij de doelstelling van de regering van 2018 om 17 miljoen buitenlandse toeristen aan te trekken. De doelstelling van dit jaar van 20 miljoen buitenlandse toeristenaankomsten zal ook een zware klim zijn.

Volgens de Wereldorganisatie voor Toerisme van de Verenigde Naties (UNWTO) zijn de buitenlandse toeristenaantallen van Indonesië altijd veel lager geweest dan het potentieel als het grootste archipelland ter wereld, met zijn diverse culturen en zijn natuurlijke rijkdom aan bergen en stranden, evenals zijn verbazingwekkende door de mens gemaakte bezienswaardigheden.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s