Bewoners feliciteren burgemeester van Medan voor winnen van ‘smerigste stad’-prijs (27 jan. 2019)

Foto hierboven: Een bloemenbord dat de burgemeester van Medan feliciteert met de ontvangst van de titel “smerigste stad” op woensdag in het stadhuis van Medan. (JP / Apriadi Gunawan).
.

“Felicitaties aan de burgemeester van Medan voor het ontvangen van de Dirtiest City Award 2019 (smerigste stad prijs). We wensen u een goede gezondheid. Love Medan!” Luidt het bloemenbord bij het stadhuis in de hoofdstad van Noord-Sumatra.

Het satirische felicitatiebord werd woensdag in het Medan-stadhuis bezorgd door de community van Love Medan Alliance, nadat het ministerie van Milieu en Bosbeheer Medan had genoemd als de smerigste stad van het land.

Manado in Noord-Sulawesi en Bandar Lampung in Lampung behoren ook dit jaar tot de vuilste steden van het land, naast kleinere steden als Sorong in Papua, Kupang in Oost-Nusa Tenggara en Palu in Centraal Sulawesi.

Onverwacht presenteerde het ministerie de lijst met smerigste steden tijdens de recente Adipura Kencana Award-ceremonie om regionale inspanningen om schone en gezonde steden te behouden te erkennen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s