Oost-Java: toeristische agenda voor 2019 (29 jan. 2019)

Foto hierboven: de Bromo op Oost Java (foto JP/Ni Nyoman Wira).
.
Om met talrijke attracties om bezoekers te verleiden, publiceerde Oost-Java onlangs “Kalender Wisata 2019” (Toerisme Kalender 2019). Kompas.com meldde dat de publicatie afgelopen dinsdag plaatsvond in het Graha Wisata-gebouw in Surabaya, Oost-Java.
Het werd geleid door het hoofd van het Oost-Java Bureau voor Cultuur en Toerisme, Sinarto. Toeristen uit Oost-Java bezochten ook het evenement.
Oost-Java’s toeristische kalender voor 2019 omvat 367 culturele en recreatieve activiteiten die in 38 regentschappen / steden in Oost-Java gedurende het jaar worden gehouden.

Van de 367 activiteiten maken er zeven deel uit van de Nationale Toeristische Kalender die werd opgesteld door het Ministerie van Toerisme. De zeven vrijetijdsactiviteiten zijn de Majapahit International Travel Fair (2 tot 5 mei in Surabaya), Yadnya Kasada en Eksotika Bromo (13 tot 17 juli in het gebied Bromo), Jember Fashion Carnival (30 juli tot 4 aug. Op het stadsplein van Jember) ), Malang Flower Festival (15 september in Malang), Internationale Tour de Banyuwangi Ijen (23-26 september in het gebied Ijen-Banyuwangi), Banyuwangi Ethno Carnival (28 juli in Blambangan Park, Banyuwangi) en Gandrung Sewu Festival ( 12 oktober op Boom Beach, Banyuwangi).

Volgens gegevens van kompas.com heeft East Java vorig jaar 830.968 buitenlandse bezoekers verwelkomd, waarmee het zijn doel van 630.968 heeft overtroffen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s