Gouverneur Jakarta dringt er bij automobilisten op aan verkeersregels te gehoorzamen (13 febr. 2019)

Om de gehoorzaamheid aan het verkeer in de hoofdstad te verbeteren, houdt de Jakarta-bestuur in samenwerking met de Nationale Politie en het Indonesische leger een verkeersoperatie met de naam 2019 Lintas Jaya, die vanaf maandag de rest van het jaar zal draaien.

Met de operatie vraagt ​​gouverneur van Jakarta, Anies Baswedan, inwoners om de verkeersregels te handhaven en aandacht te schenken aan voertuigsnelheid.

“Motorvoertuigen worden gebruikt om mensen van het ene punt naar het andere te vervoeren. Maar als ze te snel reizen, kunnen ze ook iemands leven van de levende wereld naar het hiernamaals vervoeren “, vertelde de gouverneur aan de verslaggevers op maandag na de operatie in het Nationaal Monument in Centraal Jakarta.

Hij benadrukte, dat de operatie cruciaal was om een ​​verkeersvriendelijk Jakarta te creëren, vooral omdat het aantal ongevallen in de hoofdstad 30.000 gevallen per jaar bedraagt ​​en de meeste slachtoffers motorrijders zijn.

“Het risico op verkeersongevallen op de weg is hoog als gevolg van de stoornis”, zei hij, en drong er bij automobilisten op aan om voorrang te geven aan veiligheid en verkeersregels en borden te volgen tijdens hun tijd op de weg.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s