17 Febr.: tweede TV-debat presidentskandidaten (14 febr. 2019)

Foto hierboven: Presidents kandidaten Joko Widodo-Ma’ruf Amin, General Elections Commission (KPU) voorzitter Arief Budiman (midden) en presidentskandidaten Prabowo Subianto-Sandiaga Uno staan op het podium tijdens het eerste debat van de kandidaat op donderdag 18 januari 2019. (JP / Dhoni Setiawan)

In minder dan een week zullen president Joko “Jokowi” Widodo en Prabowo Subianto wederom tegenover elkaar staan in de tweede ronde van het presidentiële debat. Georganiseerd door de Algemene Verkiezingscommissie (KPU) op 17 februari, kunnen beide kandidaten hun standpunten en plannen over energie, voedsel, natuurlijke hulpbronnen, het milieu en infrastructuur aan het publiek uitleggen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s