“Gat in de muur” warungen bedienen werknemers in luxe gebieden voor lage prijzen (15 oktober 2019)

Foto hierboven: Een klant koopt eten en drinken bij een gat in een muur-eetkraam in het Sudirman Central Business District (SCBD) in Zuid-Jakarta. De eetkraam is populair bij werknemers in het hele gebied, omdat het eten tegen een lagere prijs verkoopt dan de meeste restaurants in de omgeving. (JP / Seto Wardhana).
.
Wat eet je voor de lunch? Voor zowel witte boorden als handarbeiders kunnen de maaltijdopties variëren, maar de bereidheid om diep in de zakken te graven, niet.

Betaalbare maaltijden zijn redders voor werknemers tijdens de lunch in de luxe zakelijke centra zoals het Sudirman Central Business District (SCBD) in Zuid-Jakarta. Voedselverkopers in de buurt gebruiken een unieke methode die onlangs viraal is gegaan: ze serveren maaltijden door gaten in een muur op ongeveer 50 meter afstand van de wolkenkrabbers.

Verkopers achter de muur, zoals Gunanti Gunaria, 43, hebben hun voordeel gedaan met hun locatie op een parkeerplaats bij de Grand Lucky-winkel in het zakelijke district door betaalbare maaltijden aan te bieden aan werknemers in de omgeving. Ze deelt de plek achter de muur met vier andere verkopers die klanten bedienen via drie vierkante gaten.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post

.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–