2019 Ubud Food Festival streeft naar interculturele uitwisseling (26 febr. 2019)

Foto hierboven: Essentiële Balinese gerechten behoren tot de Masterclass-programma’s op het Ubud Food Festival (UFF) van 2018. (Ubud Food Festival / Anggara Mahendra)
Het Festival (UFF) 2019, gepresenteerd door het levensmiddelenbedrijf ABC, zal worden gehouden op 26-28 april in Ubud, Bali.
.
Het thema is ‘Spice up the World’ en bij dit evenement wordt samenwerkt met lokale helden uit de keuken en chef-koks van over de hele wereld, met als doel om cross-culturele uitwisselingen te stimuleren en nieuwe professionele paden te smeden.
 

UFF-oprichter en -directeur Janet DeNeefe zei in een persbericht: “We hebben ervoor gekozen om voedselliefhebbers over de hele wereld te laten zien, dat het tijd is om wat Indonesische gerechten aan hun favorietenlijst toe te voegen en zo iets over Indonesië te leren.”

“Voedsel is immers de gemakkelijkste manier om toegang te krijgen tot een cultuur,” voegde ze eraan toe.

Onder de speciale evenementen kunnen bezoekers van de vijfde aflevering van UFF een samenwerking zien tussen Potato Head Beach Club; Kaum Global executive chef-kok Wayan Kresna Yasa; Thitid Tassanakajohn, in de volksmond bekend als Chef Ton, een chef-kok en eigenaar van het restaurant met een Michelin-ster Ledu van Bangkok; en Judy Joo, Koreaans-Amerikaanse chef-kok en tv-persoonlijkheid.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–