Jakarta LRT in gebruik vanaf maart (26 febr. 2019)

Foto hierboven: De Jakarta light rapid transit (LRT), die Kelapa Gading in Noord-Jakarta verbindt met de Jakarta International Velodrome in Rawamangun, Oost-Jakarta, in gebruik maart 201. (JP / David Caessarre)
.

Na een aantal vertragingen zal de LRT in Jakarta (light rail transport) eind maart met commerciële activiteiten beginnen, in afwachting van goedkeuring van het Ministerie van Transport, heeft een functionaris gezegd.

LRT Jakarta president directeur Allan Tandiono zei dat de bouw van de LRT, die het Velodrome in Rawamangun in Oost-Jakarta verbindt met Kelapa Gading in Noord-Jakarta, voor 99 procent klaar is. Op dit moment voeren functionarissen van het Ministerie van Transport een test uit omtrent de veiligheid voordat ze een exploitatievergunning en certificering afgeven, voegde hij eraan toe.

“[Het ministerie] controleert de veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem.” Er zijn veel tests die moeten worden uitgevoerd door contractant Wijaya Karya en ontwikkelaar Jakarta Propertindo, “zei Allan maandag terwijl hij journalisten uitnodigde om de 5,8 kilometer lange treindienst te testen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s