Groot festival op Sumbawa in april 2019

Pesona Tambora Festival (FPT) zal in april worden ggehouden op Sumbawa, West Nusa Tenggara (NTB). Het belangrijkste evenement van het festival, dat op 11 april zal plaatsvinden, zal worden gehouden op de Doro Ncanga savanne aan de voet van Mount Tambora in het regenwoud van Dompu, NTB.
Van 1 april tot en met 11 april, zullen er 27 toeristische activiteiten plaats vinden in vijf districten en steden op het eiland Sumbawa,” zei het hoofd van het NTB-toerismebureau Lalu Mohammad Faozal aan The Jakarta Posten op woensdag, na een bijeenkomst voor evenementvoorbereiding in Mataram.

Het festival staat vermeld in de evenementenkalender van Toerisme NTB 2019, evenals de agenda van 100 Wonderful Indonesia 2019. Dit jaar zal het festival zijn vijfde aflevering zijn na zijn inauguratie in 2015 dat 200 jaar geleden herdacht sinds een uitbarsting van de Mount Tambora die plaatsvond in April 1815.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s