Campagne presidentsverkiezingen: Prabowo beloften, Jokowi geleverde prestaties (13 april 2019)

Foto hierboven: Supporters van Prabowo Subianto en zakenman Sandiaga Uno in een vol Gelora Bung Karno-stadion in Senayan, Jakarta, op zondag. (Antara Photo / Galih Pradipta).
.
Naarmate Indonesië de verkiezingen van 17 april nadert, hebben de presidentiële kandidaten hun campagnes geïntensiveerd door kiezers te lokken met beloften en oplossingen voor de talloze problemen in het land.

Voormalige legergeneraal Prabowo Subianto en zijn running mate Sandiaga Uno woonden een massale bijeenkomst bij in het Gelora Bung Karno Stadion in Jakarta op zondag.
Prabowo, die onder het regime van voormalig president Soeharto diende, voedde de menigte met nationalistische thema’s en portretteerde zichzelf als een leider die in staat is oplossingen te bedenken voor Indonesiërs die zich onzeker voelen, zowel over hun dagelijks leven als over de plaats van de natie in de wereld.

Jokowi daarentegen: De waarheid is dat Indonesie presteert”,zei hij op een campagne bijeenkomsy  in BSD City in Tangerang, Banten, op zondagavond, onder verwijzing naar het succes van Indonesische atleten in 2018 Aziatische Spelen, Aziatische Para Games, jeugdvoetbal en meer.

Hij drong er bij zijn aanhangers op aan het goede nieuws te blijven verspreiden, een positieve geest te behouden en optimistisch te blijven, en tegelijkertijd de moed te hebben om politieke nepberichten, valse beschuldigingen en haatdragende taal te weerleggen en tegen te werken.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s