Het nieuwe Mandalika MotoGP Circuit op Lombok (13 april 2019)

Foto hierboven: Het resortgebied van Mandalika, momenteel in aanbouw in het centrum van Lombok, West Nusa Tenggara, begint met het hosten van de MotoGP in 2021. (Antara Photo / Ahmad Subaidi).
.
Eerder dit jaar werd bevestigd dat de Grand Prix-motorraces na een afwezigheid van meer dan twee decennia naar Indonesië zullen terugkeren.
Een gloednieuw stratencircuit in het hart van een schilderachtig vakantiegebied in Lombok, West Nusa Tenggara, zal de racers en MotoGP-enthousiastelingen ontvangen. Het stratencircuit Mandalika is gebouwd op een 105,4 hectare groot complex en zal in 2021 MotoGP-races organiseren. Naast het circuit heeft het complex 11 hotels met in totaal ongeveer 1.900 kamers, een congres- en tentoonstellingsgebouw, een ziekenhuis en een winkelcentrum.

De 4,32 kilometer lange racebaan zal worden uitgerust met faciliteiten zoals een paddock met 40 garages, 50.000 tribunes, een standplaats voor 138.000 toeschouwers en hospitality suites die plaats biedt aan maximaal 7.700 mensen.
– Artikel overgenomen van Jakarta Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s