Prabowo ontkent een sinister plot, roept aanhangers op kalm te blijven (20 april 2019)

Foto hierboven: Presidents kandidaat Prabowo Subianto spreekt honderden aanhangers toe tijdens massale gebeden die vrijdag voor zijn huis in Zuid-Jakarta werden gehouden. (Met dank aan het campagneteam Prabowo-Sandiaga).
.
Presidents kandidaat Prabowo Subianto vroeg zijn aanhangers om vreedzaam te blijven en in overeenstemming met de grondwet te handelen tijdens massale gebeden die vrijdag voor zijn huis in Zuid-Jakarta worden gehouden.

Prabowo sprak tot honderden van zijn aanhangers, vergezeld door Amien Rais, de partijverantwoordelijke van de National Mandate Party, Geradra Party-plaatsvervangend voorzitter Fadli Zon en econoom Rizal Ramli. Zijn running mate, Sandiaga Uno, en functionarissen van zijn andere coalitiepartijen verschenen niet op het podium.

“Ik wil dat mijn supporters, die de wet respecteren, prioriteit geven aan de grondwet. Wees niet snel geprovoceerd,” zei hij.

Hij voegde eraan toe dat bepaalde mensen geprobeerd hadden hem en zijn aanhangers in te delen alsof ze ‘iets sinisters’ in de kiem smoorden, maar hij verzekerde dat dergelijke geruchten ongegrond waren.
– Voor het volledige artikel, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–