Minister ziet betere vooruitzichten voor economie na verkiezingen (22 april 2019)

Foto hierboven: Minister van Industrie, Airlangga Hartarto (Antara/Wahyu Putro).
.
Minister van Economische Zaken Airlangga Hartarto ziet betere investeringsvooruitzichten voor de industrie na de algemene verkiezingen van 17 april, omdat beleggers een aantal projecten met prioriteit zullen realiseren.

“Na de verkiezingen van 2019 zullen veel geprioriteerde projecten worden uitgevoerd, waaronder die in de chemische industrie en de afronding van elektrische auto’s,” zei Airlangga in een verklaring op setkab.go.id op zaterdag.

Hij zei dat de investeringsgroei in de verwerkende industrie, waarvan wordt verwacht dat deze de economische groei zal stimuleren, ook zal worden veroorzaakt door de realisatie van verschillende fiscale prikkels die door de overheid worden aangeboden, waaronder een belastingaftrek en belastingvrije vakantie.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s