Jusuf Kalla en islamitische functionarissen hopen dat Jokowi, Prabowo elkaar ontmoeten (26 april 2019)

Foto hierboven: Vice-president Jusuf Kalla hield een bwspreking met een aantal islamitische functionarissen in zijn officiële residentie.
.
Vice-president Jusuf Kalla hield een ontmoeting met een aantal islamitische functionarissen in zijn officiële residentie op Jalan Diponegoro, Centraal Jakarta, maandag 22 april. Tijdens de sessie werden korte-termijnplannen besproken om kwesties die zich na de presidentsverkiezingen voordeden, aan te pakken.

Een van de plannen was een verzoeningspoging tussen de presidentiële paren van de president en vicepresident. “Natuurlijk [we hopen dat] Pak Jokowi Pak Prabowo kan ontmoeten. Hoe eerder hoe beter, “zei Kalla na ontmoeting.

Volgens Kalla kon de vergadering van Jokowi en Prabowo de openbare spanning op het basisniveau afkoelen. Op dit moment lijkt het publiek verdeeld te zijn na de overwinningsverklaring die door de twee kampen was opgesteld. “We ondersteunen allemaal deze verzoening om snel tot openbare harmonie te komen”, voegde Kalla eraan toe.
– Voor het volledige bericht, zie Tempo.co
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s