Meer dan 100 Indonesische verkiezingstellers en agenten sterven van uitputting (26 april 2019)

De dood door uitputting van meer dan 100 Indonesische verkiezingstelllers en politieagenten tijdens ’s werelds grootste eendaagse stemming heeft geleid tot herziening van de gelijktijdige presidentiële en wetgevende peilingen.

Meer dan 7 miljoen tellers werden ingezet, terwijl bijna 245.000 kandidaten streden om ongeveer 20.000 posten, volgens de General Elections Commission. Coördinerende minister voor Politieke, Juridische en Veiligheidsaangelegenheden Wiranto zei dat 139 ambtenaren stierven, terwijl de commissie zei dat meer dan 500 na de stemming ziek werden.
– Zie voor het volledige bericht, Bangkok Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–