Analisten zien geen problemen met Garuda Indonesia financien (27 april 2019)

Een financieel rapport van Garuda Indonesia waar twee commissarissen bezwaar tegen maakten, is acceptabel, zeggen analisten, met het argument dat het opnemen van vorderingen in een rapport gebruikelijk is in de accountancy.

Commissarissen Tanjung en Dony Oskaria maakten eerder bezwaar tegen het financiële rapport van de nationale luchtvaartmaatschappij, met name over de inkomsten uit een samenwerkingsovereenkomst met PT Mahata Aero Teknologi (US $ 239.94 miljoen) en vorderingen op PT Sriwijaya Air ($ 28 miljoen) in het fiscale jaar 2018.

Chairal vertegenwoordigt PT Trans Airways, terwijl Dony Finegold Resources Ltd vertegenwoordigt, die beide 28,08 procent van Garuda Indonesia-aandelen beheren. Als gevolg van hun protest daalde de koers van Garuda-aandelen donderdag met 7,6 procent.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s