Handhaven 5 procent groei wordt lastig (16 mei 2019)

Foto hierboven: Minister van Financien Sri Mulyani Indrawati (Antara/Agung Rajasa).
.
Minister van Financiën Sri Mulyani Indrawati zegt dat Indonesië moeilijkheden zal ondervinden om de groei van het bruto binnenlands product (bbp) met 5 procent te handhaven dit jaar vanwege de aanhoudende handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China.

“Deze situatie zal niet van korte duur zijn omdat de confrontatie tussen tussen China en de VS, het moeilijk maakt om de verschillen tussen de twee gigantische landen op te lossen,” zei Sri Mulyani woensdag in Jakarta, geciteerd door kontan. co.id.

De handelsoorlog zal een grote invloed hebben op de Indonesische economie omdat deze een wereldwijde economische vertraging, hoge inflatie en een vertraging van de wereldwijde handel zal veroorzaken, zei ze, eraan toevoegend dat Indonesië onder dergelijke omstandigheden niet op export kon vertrouwen.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s