Prabowo zal verkiezingsresultaat verwerpen (16 mei 2019)

Foto hierboven: Presidents kandidaat Prabowo Subianto, (midden), zei dat hij het officiële verkiezingsresultaat zal afwijzen als het niet in zijn voordeel is. (Antara Photo / Indrianto Eko Suwarso).
.
Presidents kandidaat Prabowo Subianto zei dat hij het officiële verkiezingsresultaat, dat door de Algemene Verkiezingscommissie of KPU wordt bekend gemaakt op 22 mei zal verwerpen, met het argument dat een “gestructureerde, systematische en massale” tirades de verkiezingen voor zowel president als parlementsverkiezingen hebben geteisterd op 17 april.

Prabowo zei dat hij nog steeds hoopt dat de KPU zijn officiële telling “eerlijk en professioneel” zal uitvoeren, eraan toevoegend dat het een verraad zou zijn voor het Indonesische volk en het land als de commissie nalaat dit te doen.

“We hebben nog steeds een sprankje hoop, we zeggen tegen de KPU, de kinderen van Indonesië aan de KPU, het lot van onze natie ligt op jouw schouders, je moet beslissen.” Je moet kiezen “, zei hij tegen de” Onthullende feiten van Fraude in de 2019 presidentsverkiezing “seminar in Grand Sahid Jaya Hotel in Centraal Jakarta op dinsdag.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Globe
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s