Maand lang Bali Arts Festival begint op op 15 juni (19 mei 2019)

Indonesie’s langstlopende kunstfestival, het Bali Arts Festival, begint op 15 juni met het tonen van de rijkdom van de Balinese kunst en cultuur.

Tienduizenden Balinese kunstenaars nemen deel aan het 41e festival, dat “wind” als een bron van leven zal vieren met het thema “Bayu Pramana: Memuliakan Sumber Daya Angin” (verheerlijkende windbronnen).

Een straatparade markeert de opening van het festival op 15 juni, met meer dan 1500 artiesten op Jl. Raya Puputan Renon Denpasar, rondom het Bajrasandhi-monument. Anders dan de presentatie van kunst en culturele voorstellingen uit heel Bali, zal de straatparade groepen uit andere delen van de archipel omvatten.

Het festival wordt officieel geopend door President Jokowi.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post.
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


2 Comments

Reacties zijn gesloten.