Oost-Java politie arresteert aanhangers van Prabowo met molotov-cocktails (21 mei 2019)

Foto hierboven: Een politieagent in burgerkleding begeleidt supporters van presidentskandidaat Prabowo Subianto naar een politiebus in Surabaya, op maandag. De politie zegt dat ze meer dan 1200 Prabowo-aanhangers heeft belet om Oost-Java te verlaten om woensdag deel te nemen aan een gepland massaprotest in Jakarta. (Antara Photo / Didik Suhartono).
.

De politie op Oost-Java heeft vier Molotov-cocktails gevonden die verborgen waren in een minibus die werd gebruikt door supporters van presidentskandidaat Prabowo Subianto.

Oost-Java Politiechef Insp. Gen. Luki Hermawan zei dat de supporters naar Jakarta reisden toen ze werden gestopt en het voertuig werd doorzocht.

De politie in alle provincies heeft de veiligheid verscherpt in afwachting van de verwachte aankondiging op woensdag van de officiële resultaten van de gelijktijdige presidentiële en parlementsverkiezingen van afgelopen maand.

Oost-Java Politie woordvoerder Chief Comr. Frans Barung Mangera vertelde ondertussen aan Jakarta Globe op maandag dat meer dan 1.200 Prabowo-supporters die per trein, bus en privéauto naar Jakarta vanuit Oost-Java reisden, werden gestopt tijdens een driedaagse operatie die begon op zaterdag.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s