Jakarta: 183 relschoppers zouden Rp20mn hebben ontvangen (25 mei 2019)

De autoriteiten hebben op 22 mei 183 verdachte relschoppers gearresteerd in het slaapzaalcomplex van de Mobile Police Brigade (Brimob), Petamburan, Tanah Abang.

“We zijn momenteel bezig met het intensiveren van het onderzoek”, zei politiecommissaris Sr. Comr. Van West Jakarta Resort. Hengki Haryadi in zijn kantoor, donderdag 23 mei.

Hengki legde uit dat sommige relschoppers niet-Jakartanen waren. De meerderheid kwam uit Banten (40 personen), Bekasi (11), West-Java (27), Midden-Java (13), Sumatra (11).

De rest kwam uit Oost-Jakarta (9), Zuid-Jakarta (6), Noord-Jakarta (3), Centraal-Jakarta (7), West-Jakarta (49) en zes anderen zijn nog geïdentificeerd en bevinden zich momenteel in het Kramat Jati National Police Hospital.

De schokkende waarheid, vervolgde Hengki, is dat alle verdachten een envelop hadden met geld. “We hebben in totaal Rp20 miljoen in beslag genomen,” voegde hij eraan toe.

De verdachten maakten deel uit van demonstranten die het verkiezingsresultaat afwezen voor het kantoor van de verkiezingsraad (Bawaslu) op Jalan MH Thamrin, dinsdagavond, 21 mei.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s