Toegang tot sociale media hersteld; oproep om te stoppen met gebruik van VPN’s (28 mei 2019)

Het ministerie van Communicatie en Informatietechnologie kondigde zaterdag aan dat de toegang tot sociale media-platforms weer is hersteld; het gaat onder meer om Whatsapp en sommige delen van Facebook.

Het ministerie dringt er bij internetgebruikers ook op aan om toepassingen te de-installeren die hen in staat stellen toegang te krijgen tot virtuele privé-netwerken of VPN’s, die door velen werden gedownload om de beperkingen te omzeilen. Volgens sommige van deze toepassingen kunnen hackers toegang krijgen tot persoonlijke informatie van gebruikers of controle krijgen over hun apparaten.

Op 22 mei deactiveerde de overheid een aantal functies op de populaire social-mediaplatforms over beveiligingsproblemen nadat ze werden gebruikt om desinformatie te verspreiden die tot doel had sociale onrust te veroorzaken.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Globe
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s