Verzoening Jokowi en Prabowo (14 july 2019)

Foto hierboven: Prabowo Subianto (links) en president Joko “Jokowi” Widodo begroeten de mensen op het MRT-station in Lebak Bulus, Zuid-Jakarta, op zaterdag. Ze maakten een rit naar Senayan, Centraal Jakarta, om te brunchen. (JP / Seto Wardhana).
.
De Indonesische president Joko ’Jokowi’ Widodo en zijn politieke aartsrivaal Prabowo Subianto hebben zich publiekelijk verzoend. Dat gebeurde tijdens hun eerste ontmoeting sinds de verkiezing in april, die is gewonnen door Widodo.

President Joko “Jokowi” Widodo en voormalige presidentskandidaat Prabowo Subianto hebben de hoop uitgesproken dat hun aanhangers zich zullen verzoenen na hun ontmoeting. 

Jokowi en Prabowo ontmoetten elkaar voor de eerste keer op een MRT-station in Lebak Bulus, Zuid-Jakarta, bijna drie maanden na de presidentsverkiezingen.

De president zei dat aanhangers van beide kampen elkaar moeten vergeven en vooruit moeten gaan om samen te werken aan de opbouw van de natie.

“Wij zijn één natie, er zijn geen cebong [kikkervisjes] en kampret [kleine vleermuizen].” Er moet Garuda moeten zijn: Garuda Pancasila, “vertelde Jokowi aan het MRT-station in Senayan, Centraal Jakarta.
– Voor het volledige bericht, zie Jakarta Post
.

——————————————–

Andere sites van de auteur:
Oost Java Info,
Sultans en Raja’s in Indonesie

——————————————–


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s