Citilink eerste airline, die Bali verbindt met Banyuwangi (13 aug. 2019)

Low-cost maatschappij Citilink, een dochteronderneming van de nationale luchtvaartmaatschappij Garuda Indonesia, heeft een nieuwe rechtstreekse vlucht gelanceerd tussen Banyuwangi op Oost-Java en Denpasar op Bali, waarmee het de eerste luchtvaartmaatschappij is die de twee regio’s met elkaar verbindt.

“Zowel Oost-Java als Bali hebben een prijzenswaardige economische groei. We hopen dat de nieuwe route zal helpen de groei in deze twee regio’s te versnellen, ‘zei Citilink Indonesia-directeur Juliandra in een verklaring.

“Deze route zal dienen als een alternatieve manier van vervoer voor toeristen en het grote publiek die snel van Banyuwangi naar Denpasar willen reizen, of vice versa,” voegde hij eraan toe.

Voor de 40-minuten durende vlucht wordt gebruik gemaakt van de Airbus A320, die plaats biedt aan maximaal 180 passagiers.

De vlucht vertrekt om 8.00 uur vanuit Banyuwangi en komt om 9.40 uur lokale tijd aan in Denpasar. Vanuit Denpasar vertrekt de vlucht om 10.05 uur lokale tijd en arriveert in Banyuwangi om 9.55 uur.

– Bron: Jakarta Post

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s